Alexandria Librării: BOA se întoarce la Botoșani pentru și mai multe zâmbete!

Alexandria Librării și Uvertura Mall Botoșani te provoacă la un nou maraton de caricaturi și portrete gratuite!  Ia-ți prietenii și vino sâmbătă, 18 iulie, la Alexandria Botoșani pentru că ți-am asigurat o zi de vară până-n seară de zâmbete, marca BOA!  Timp de 12 ore, de la 10.00 la 22.00, artistul Ovidiu Ambrozie Bortă BOA te așteaptă în fața librăriei (la etajul III din Uvertura Mall), să arăți că ai umor!  Desenele (caricaturi sau portrete, după placul “mușteriilor”) sunt din partea casei!

Alexandria-Librarii-BOA-la-BOTOSANI-2015

“Deși creionul meu a desenat zeci și zeci de portrete botoșănenilor de toate vârstele acum doi ani, momentul care îmi rămâne impregnat în memorie și îmi aduce cea mai mare satisfacție este acela în care surprind pe chipul celui din fața mea surpriza la vederea caricaturii: chiar seamănă cu mine! Invariabil, le râd și ochii. Tăt Botşăniul îi fruntia!”, mărturisește cu emoție BOA.

Așadar, nu uita: 18 iulie 2015, 10.00-22.00 STOP La Librăriile Alexandria Botoșani STOP Maraton BOA Reloaded STOP Caricaturi și portrete NON STOP !!

Despre Ovidiu Ambrozie Bortă BOA:

Ovidiu Ambrozie BORTĂ (BOA) a debutat în caricatură de presă în anul 1997 la cotidianul Bucovina condus şi îngrijit de poetul Ion DRĂGUŞANUL. De atunci a continuat să publice grafică satirică atât pe plan local (Actualitatea Suceveană, Crai Nou, Monitorul de Suceava, Jupanu’, Plus SV), cât şi pe plan naţional (Plai cu Boi, Cotidianul).

Pe plan internaţional şi-a făcut prezenţa în paginile săptămânalului din New York, NY Magazin. Participările la concursurile naţionale de grafică satirică i-a adus peste zece premii, obţinând în anul 2006 Marele Premiu George Gavrilen la Festivalul de umor Umor la… Gura Humorului.

Citeste si distribuie. Daca nu citesti la timp, intelegi prea tarziu!