Pompierii voluntari din Brodina au obținut locul I la etapa interjudeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă


Intră acum și în grupul de

Echipajul comunei sucevene Brodina și Gapro Co Chemicals Săvineşti din Neamț au obținut locurile întâi la etapa interjudeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

Concursul s-a desfășurat în zilele de 14 și 15 iulie 2015, pe Stadionul „Areni” din municipiul Suceava, fiind organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava.

concurs isu (14)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată, la startul competiției s-au prezentat Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Brodina (Suceava), Bucecea (Botoşani), Rebricea (Neamţ), Taşca (Neamţ), Târgu Ocna (Bacău) şi Lespezi (Iaşi).

De asemenea, Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă au fost reprezentate de Egger Romania SRL Rădăuţi-Suceava, Modern Calor Botoşani, Rulmenţi Bârlad-Vaslui, Gapro Co Chemicals Săvineşti-Neamţ şi Veolia Energie Iaşi.

„Pe timpul desfăşurării probelor de concurs, pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta 4 x 100 de metri şi dispozitivul de intervenţie, parcurse într-o atmosferă de competitivitate ridicată şi fairplay desăvârşit, membrii echipelor participante au dat dovadă de dibăcie, implicare şi profesionalism”, a declarat plt. adj. Alin Găleată.

El a explicat că la finalul celor trei probe, locul I la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă a fost adjudecat de echipajul comunei sucevene Brodina, iar la Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă primii au fost cei de la Gapro Co Chemicals Săvineşti-Neamţ.

Concursurile s-au încheiat cu festivitatea de premiere, iar inspectorul şef al pompierilor militari suceveni, generalul de brigadă Ion Burlui, a înmânat medalii şi diplome echipelor care au urcat pe podium.

concurs isu (1)

„Conducerea şi cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava transmit pe această cale felicitări tuturor participanţilor, pentru prestaţia avută pe timpul desfăşurării competiţiei şi pentru spiritul de fairplay de care au dat dovadă, şi urează succes câştigătorilor locului I, calificaţi pentru faza naţională a concursurilor, ce se va desfăşura în perioada 10-12 august a.c., în municipiul Iaşi”, a transmis plt. adj. Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de