Magazinele din Iulius Mall Suceava au promoții ispititoare la articolele pentru casă

Pentru cei care încă nu au plecat în concediu sau deja li s-a făcut dor de vacanță și vor să aducă briza mării sau peisajele muntelui în locuințe, magazinele din Iulius Mall Suceava îi așteaptă cu decorațiuni și piese de mobilier în ton cu preferințele, dar şi cu oferte estivale.

Potrivit reprezentanților Iulius Mall Suceava, cei care visează la o vacanță în stil „provence” pot face o vizită la magazinul YOUR HOME, YOUR STYLE.

„Aici găsești nenumărate obiecte care să te deconecteze din rutina zilnică, conturând în spațiul tău personal peisajul pe care ți-l dorești. Dulăpioare în culori calde, scăunele cu imprimeuri vesele, ceasuri cu forme jucăușe, rame foto în stil vintage și mii de alte piese care dau personalitate oricărui spațiu sunt disponibile într-un singur loc, la YOUR HOME, YOUR STYLE.

Your Home Your Style Iulius Mall Suceava

Articole decorative găsești și la RADINA, care să îți amintească de decorurile ce ți-au înfrumusețat concediul, pitorești sau exotice. Iar dacă te pregătești de o escapadă la prieteni, alege suveniruri care să îi încânte.

 

Piese care pot anima o încăpere sau pe care îți face plăcere să le privești pentru frumusețea și unicitatea lor găsești și la TRÈS JOLIE. Și pentru că micile detalii contează, îți poți amenaja cadrul ideal prin selecția de rame foto, casete şi suporturi de bijuterii, statuete, ceasuri de perete sau de birou, oglinzi şi numeroase alte idei.

Iar dacă îți lipsesc razele soarelui de pe culmile munților, lasă lumina să îți intre în casă și oferă-i culoarea pe care ți-o dorești. O gamă diversificată de perdele și draperii, în nuanțele verii, cu imprimeuri aparte, broderii fine sau cu design imperial te așteaptă la DECO CENTER.

Deco Center Iulius Mall Suceava

Sau poate vrei să îți contruiești propria oază de relaxare. La BRICO DEPOT găsești tot ce ai nevoie, de la materiale de construcție, până la plante, șezlonguri, fântâni decorative și orice alte articole pentru a-ți crea spațiul tău reconfortant.

Pentru cei care simt nevoia unei schimbări, VILLA MAGICA îți propune mobilier modern, cu ajutorul căruia să îți reamenajezi locuința. Magazinul din Iulius Mall te așteaptă cu soluții pentru fiecare colț al casei, adaptate preferințelor tale.

Vila Magica Iulius Mall Suceava

Dacă îți dorești să te relaxezi acasă, propunerea KALENDA este un pat foarte confortabil, cu saltele care să simți că îți încarcă bateriile. Tot de aici poți alege și piese de mobilier cu ajutorul cărora să îți gestionezi în mod optim spațiul din locuință și, totodată, să o faci mai primitoare.

Kalenda Iulius Mall Suceava

Poţi vizita CERAMICA STIL pentru a da o nouă culoare căminului tău sau pentru a-l rearanja conform noilor tendinţe. Dacă vrei un design în culori îndrăzneţe şi la modă, specialiştii CERAMICA STIL îţi vor oferi idei unice şi materiale de cea mai bună calitate”, anunță reprezentanții Iulius Mall Suceava.

Ceramica Stil Iulius Mall Suceava