Acțiuni ale polițiștilor suceveni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni sunt angrenați în această perioadă în diverse acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice. Cu această ocazie au fost confiscaţi peste 160 de metri cubi de material lemnos în valoare de circa 52.000 lei și au fost aplicate amenzi de peste 25.000 lei.

lemn taieri

Potrivit Poliției Județene, în ultimele zile peste 100 de echipaje de poliţie şi 250 de poliţişti au acţionat pe raza judeţului Suceava pentru identificarea celor care taie ilegal şi exploatează masă lemnoasă, transportă material lemnos fără acte de provenienţă sau comercializează şi transportă brazi de Crăciun cu încălcarea prevederilor legale.

Poliţiştii suceveni atrag atenţia cu privire la respectarea legislaţiei în domeniul silvic şi solicită cetăţenilor să dea dovadă de responsabilitate şi spirit civic şi să sesizeze de îndată Poliţia atunci când iau la cunoştinţă despre acte ilicite în ceea ce priveşte exploatarea, transportul, depozitarea sau comercializarea de material lemnos de orice natură, în special a brazilor de Crăciun. (M.T.)


Intră acum și în grupul de