Senatorul Flutur acuzat de liberali ca se „dedubleaza ca un cameleon”


Intră acum și în grupul de

Unul din tinerii lideri liberali suceveni, Iulian Anghelus, membru în conducerea PNL Suceava, a initiat o campanie de sanctionare a oportunistilor în politica si l-a acuzat, vineri, pe senatorul sucevean Gheorghe Flutur (presedinte executiv PLD), ca se „dedubleaza ca un cameleon” si ca a votat motiunea PSD prin care a recunoscut ca a fost „incapabil ca ministru al Agriculturii”. Iulian Anghelus, membru al BPJ al PNL Suceava, a declarat, într-o conferinta de presa, ca dupa ce a semnat de doua ori pe motiunea Partidului Democrat, senatorul Gheorghe Flutur, a recunoscut, miercuri, ca a fost „un incapabil ministru al Agriculturii” pentru ca a votat disciplinat motiunea introdusa de PSD, partid pe care îl caracteriza drept „tavalugul rosu”, „partidul coruptilor” si „dusmanul numarul unu”.

„A nu stiu câta oara se dovedeste ca acest senator cu personalitati multiple se dedubleaza ca un cameleon, când galben, când rosu, când portocaliu, în functie de gradul de foame si interesele personale”, a spus Iulian Anghelus. Acesta si-a exprimat speranta ca putinii liberali amagiti de „Fata Morgana”, botezata PLD, vor întelege ca nici Gheorghe Flutur si nici PLD nu au nimic în comun cu liberalismul si sa mai înteleaga faptul ca „au fost vânduti pentru un scaun de parlamentar în 2008, si condamnati sa devina aplaudaci ai PD si ai lui Traian Basescu”.

Iulian Anghelus a mai precizat ca tinerii liberali învata cum sa faca politica, iar de la Gheorghe Flutur, cum „nu se face politica”. Acesta a anuntat începerea unei campanii de combatere a oportunismului în politica si mai mult, o campanie de sanctionare a oportunistilor în politica.


Intră acum și în grupul de