FOTBAL – Doi arbitri agresati!


Intră acum și în grupul de

A fost oarecum o etapa mai linistita pentru Comisie dar nu au lipsit agresiunile la adresa arbitrilor. Într-o prima faza, în sedinta din 4 octombrie, Comisia de Disciplina a luat în discutie cazurile mai simple referitoare la sanctiunile pentru cumul de cartonase galbene. Câte 1 (una) etapa de suspendare si 20 lei penalitate sportiva au primit:

      – Petru Popa – Somuzul Preutesti – Liga a V-a

      – Nicolae Sandru – Inter Capu Câmpului – Liga a V-a

      – Valeriu Gavriliuc – Bucovina Badeuti – Liga a IV-a

      – Mugurel Cojocari – Florconstr. Patrauti – Liga a IV-a, juniori

      – Eduard Sucaliuc – Zimbrul Siret – Liga a IV-a, juniori

–  La meciul Rapid CFR Suceava – CS Gura Humorului, ceferistii au fost sanctionati cu 5 cartonase galbene. Conform noilor reglementari, echipa este sanctionata pentru comportare nesportiva si va trebui sa achite o penalitate sportiva de 50 lei;

–  La jocul FC Pojorâta – CSM Raraul II C-lung, spiritele s-au încins în urma unei altercatii între Cristian Durla (FC Pojorâta) si Vasiel Mirvald (Raraul II). Cei doi fotbalisti au fost sanctionati cu câte 3 (trei) etape de suspendare si 100 lei penalitate sportiva. Tot în acest meci pentru cumul de cartonase galbene, au vazut „rosu” Silviu Simionescu (FC Pojorâta) si Andrei Marfici (Raraul II). Ei au fost sanctionati cu câte 1 (una) etapa de suspendare si 20 lei penalitate sportiva.

– La meciul Minerul Iacobeni Ciocanesti – Foresta Moldovita, în minutul 71, când arbitrul întâlnirii a dictat penalti pentru gazde, jucatorii echipei din Moldovita l-au agresat pe acesta. Centralul D. Prodan s-a ales cu un hematom serios la maxilar. Comisia a decis suspendarea jucatorului Pentru Andronic (Foresta Moldovita) cu 5 (cinci) etape si 300 lei penalitate sportiva;

– La jocul Unirea Boroaia – Flroconstruct Patrauti, jucatorul Stelian Ciubotaru de la oaspeti  a fost eliminat în urma agresarii centralului Gh. Iriciuc. El a fost sanctionat cu 2 (doua) etape de suspendare si 60 lei penalitate sportiva. Tot în acest joc, Nicolae Holca (Florconstruct) i-a adus injurii arbitrului la finalul partidei motiv pentru care a fost sanctionat cu 1 (una) etapa de suspendare si 20 lei penalitate sportiva.


Intră acum și în grupul de