Bunuri furate din casele unor bărbați din Pătrăuți și Straja


Intră acum și în grupul de

Mai multe bunuri, între care aparatură electronică, obiecte de îmbrăcăminte, un telefon mobil, dar și sume de bani au fost furate din casele unor bărbați din Pătrăuți și Straja.

furt haine

Potrivit Poliției Județene, marți, în jurul orei ora 22.30, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Pătrăuți, a sesizat polițiștii din Dărmănești despre faptul că în cursul zilei persoane necunoscute i-au sustras din locuință mai multe bunuri.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în intervalul orar 17.30 – 22.30, profitând de faptul că proprietarul era plecat de la domiciliu hoții au forțat sistemul de închidere al uşii de acces și astfel au pătruns în interior. De acolo, hoții au luat o sumă de bani și un telefon mobil.

Tot marți, în jurul orei 23.00, un alt furt a fost reclamat de un bărbat de 59 de ani, din Straja.

Și în acest caz polițiștii au stabilit că în timp ce proprietarul era plecat de la domiciliu, în intervalul orar 18.00 – 21.00, hoții au forțat sistemul de închidere al uşii de acces.

Din interior au fost sustrase mai multe obiecte de îmbrăcăminte, aparatură electronică și bani.

În ambele cazuri polițiștii au deschis dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de