Mecanici de locomotivă depistați la Vicşani cu peste o mie de pachete de ţigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Doi mecanici de locomotivă au fost depistați de poliţiştii de frontieră suceveni în PTF Vicşani cu peste o mie de pachete de ţigări de contrabandă.

tigari locomotiva tren 2

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan a declarat că în cursul zilei de vineri, 26 februarie, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra unui tren de marfă românesc, aflat pe sensul de intrare în România.

Astfel, a fost descoperită, în două locomotive, în sistemele de răcire ale motoarelor, cantitatea de 1080 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că ţigările aparţin cetăţenilor români M. Gheorghe de 61 de ani şi A. Stelică de 59 de ani, domiciliaţi pe raza județului Suceava, ambii mecanici de locomotivă”, a spus comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a menționat că țigările în valoare de 12.200 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei doi mecanici au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei fiecare. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de