Adolescent mort într-un accident rutier, autorul unor furturi comise la Volovăț


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Marginea au identificat persoanele bănuite de comiterea unor furturi pe bandă rulantă de pe raza comunei Volovăț.

politie minor delicvent

„În cauzele privind furturile comise la începutul anului 2016, de persoane necunoscute, din trei locuințe de pe raza comunei Volovăț, au fost identificați autorii faptelor ca fiind doi minori, unul de 16 ani și celălalt de 17 ani, ambii din aceeași localitate, ultimul decedat în urma unui accident rutier, produs la 25 februarie 2016”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Potrivit acestora, la data de 24 ianuarie a.c., cei doi au pătruns prin efracţie în locuinţa  unei femei de unde au sustras bani și trei telefoane mobile, prejudiciul fiind de 700 lei, iar în noaptea de 20 spre 21 februarie 2016 au pătruns prin efracție în locuinţa altui localnic, de unde au sustras suma de 2.000 lei.

Mai mult decât atât, polițiștii au stabilit faptul că tinerii au mai comis și alte furturi pe raza comunei Volovăț.

Astfel, în noaptea de 23 spre 24 mai 2015 au pătruns fără drept în interiorul imobilului unui localnic, de unde au sustras un laptop în valoare de 1.200 lei, iar în cursul lunii februarie 2016, în alte două locuințe. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de