PNL promite bonusuri liberal-decmocratilor ce revin in partid


Intră acum și în grupul de

PNL Suceava promite bonus-uri pentru liberal- democratii ce revin în partid înaintea alegerilor europarlamentare. Primul vizat si cel pe care presedintele PNL Suceava, Ion Lungu spune ca îl asteapta este omologul sau din PLD, deputatul Dumitru Pardau. Ion Lungu a tinut sa precizeze în cadrul unei conferinte de presa ca PLD nu reprezinta valorile liberale pe când PNL este un partid cu istorie, cu traditie, un partid care a faurit România moderna si care a contribuit decisiv la aderarea României la UE.

Presedintele PNL Suceava a mai spus ca „PLD este pe strada Fundaturii” si ca „oamenii au înteles ca un vot acordat PLD este un vot irosit, un vot inutil”.

Ion Lungu îi asteapta pe fostii colegi aflati acum în PLD sa se întoarca în PNL si pe deputatul Dumitru Pardau care „se afla în ratacire” si le promite „un bonus” daca revin înainte de alegerile din 25 noiembrie.

Deputatul Dumitru Pardau a evitat sa comenteze aceasta propunere si a spus ca este problema liberalilor ce propuneri fac. Deputatul Pardau este de parere ca PNL ar fi trebuit sa se preocupe de alegerile europarlamentare si referendumul pentru votul uninominal în loc de astfel de actiuni. 


Intră acum și în grupul de