PSD nu trebuie sa intre la guvernare pentru ca va lua” in brate esecul guvernarii de dreapta”


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat într-o conferinta de presa, ca joi, în cadrul Biroului Executiv National, se vor discuta aspectele legate de rezultatul obtinut de PSD în alegerile europarlamentare si pasii de urmat în perioada urmatoare. Acesta a precizat ca, în opinia sa PSD trebuie sa ramâna în opozitie pâna la alegerile locale si parlamentare, chiar daca unii solicita partidul sa intre la guvernare. Gavril Mîrza crede ca intrarea la guvernare ar fi un lucru rau pentru partid, „pentru ca vom lua în brate esecul guvernarii de dreapta”. Nefireasca i se pare presedintelui Mîrza si continuarea sustinerii parlamentare a unui guvern de dreapta.

Gavril Mîrza a afirmat ca va discuta si cu ceilalti colegi din organizatia judeteana pentru a avea un punct de vedere care sa fie prezentat în sedinta Biroului Executiv National.

Si ideea organizarii unui Congres extraordinar va fi analizata de social-democrati, dar presedintele PSD Suceava considera ca un astfel de congres va determina „o lupta fara rost” în interiorul partidului care trebuie sa se pregateasca de viitoarele alegeri.


Intră acum și în grupul de