Rugbi. Divizia Nationala : CSM Bucovina Suceava vrea sa incheie anul cu un succes


Intră acum și în grupul de

CFR Brasov – CSM Bucovina Suceava, joi, ora 11

Joi se încheie meciurile anului 2007 din Divizia Nationala. În prima etapa a play-out-ului, formatia locala de rugbi, CSM Bucovina Suceava, întâlneste în deplasare pe CFR Brasov. O partida din play-out a avut deja loc, RC Bârlad învingând Poli Iasi cu 13-12.

Rugbistii antrenati de Constantin Vlad au plecat de ieri la Brasov, meciul urmând a avea loc pe stadionul “Parcul Copilului” cu începere de la ora 11.

În sezonul regulat, sucevenii s-au impus în ambele partide, de fiecare data câstigând cu bonus, 41-17 în tur si 24-14 în retur.   

Din cauza ninsorilor abundente din ultimele zile, întâlnirea a fost în pericol de a nu se mai disputa, dar antrenorul Constantin Vlad a confirmat faptul ca partida se va desfasura conform programarii initiale. Mai mult decât atât, tehnicianul sucevean a declarat ca formatia lui merge la Brasov pentru a câstiga. “Într-adevar, i-am învins pe cei de la CFR în ambele jocuri din campionat, dar fiecare meci are istoria lui. Baietii sunt foarte bucurosi de suplimentarea bugetara care am primit-o de curând.

A fost un gest unic, iar pentru asta noi trebuie sa raspundem prin rezultate cât mai bune. Trebuie sa promovam asa cum se cuvine imaginea Sucevei. Sper sa încheiem anul cu o victorie. Îi cunoastem foarte bine pe brasoveni, le stim punctele forte si cele slabe, dar trebuie sa ne adaptam la starea terenului a vremii si bineînteles a manierei de arbitraj” – a precizat Constantin Vlad.

Pentru întâlnirea cu CFR Brasov, antrenorul bucovinenilor îi va avea la dispozitie si pe doi dintre oamenii din “trupa de interventie”: Borta si Croitoru.

În faza a doua a Diviziei Nationale, respectiv în play-off si play-out, toate echipele pleaca având sanse egale, adica de la 0 puncte. Constantin Vlad crede ca, din seria play-out-ului, cele mai puternice formatii sunt: Poli Iasi, Bucovina Suceava si Olimpia Bucuresti.  

Play-out

Etapa 1

Sâmbata, 8 decembrie

RC Bârlad – Poli Iasi 13-12 

Joi, 20 decembrie

RC Grivita – CS Olimpia Bucuresti (stadion Parcul Copilului, ora 13) CFR CSU Brasov – CSM Bucovina Suceava (stadion CFR, ora 11)

Arbitru: Gabriel Seitan

Judecatori de margine: Vlad Iordachescu si Serban Cristian

Clasament 

1.       RC Bârlad                 1        1        0        0        13-12  0pb     4p

2.       Poli Iasi                   1        0        0        1        12-13  1pb     1p

3.       Bucovina Suceava     0        0        0        0        0-0     0pb     0p

4.       Olimpia Bucuresti      0        0        0        0        0-0     0pb     0p

5.       RC Grivita                0        0        0        0        0-0     0pb     0p

6.       CFR Brasov              0        0        0        0        0-0     0pb     0p


Intră acum și în grupul de