Polițiștii suceveni verifică legalitatea transportului rutier de persoane

Poliţiştii rutieri suceveni desfăşoară o acţiune de verificare a legalităţii transportului rutier de persoane, efectuate prin curse regulate şi ocazionale.

politia rutiera control (1)

După ce la finalul săptămânii trecute poliţiştii au desfăşurat o acţiune similară aplicând transportatorilor în doar câteva ore 40 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 45.000 lei, în această dimineaţă poliţiştii rutieri au organizat o nouă acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.

”Poliţiştii suceveni acţionează pe raza municipiului reşedinţă de judeţ cu șase echipaje, atât pe traseele de transport din municipiul Suceava cât şi la ieşirile din oraş către DN 17, DN 2 şi DN29.

De asemenea, alte 16 echpaje de poliţie acţionează pe raza judeţului, atât în interiorul localităţilor cât şi pe drumurile naţionale şi europene.

politia rutiera control (2)

Totodată, în partea a doua a zilei, începând cu orele 16.00, poliţiştii vor acţiona în teren pe linia prevenirii accidentelor rutiere generate de principalele cauze generatoare de accidente grave – viteza şi alcool.

politia rutiera control (3)

Poliţiştii atrag atenţia prestatorilor de servicii în domeniul transportului rutier să să respecte cu stricteţe legislaţia rutieră în vigoare. Totodată, solicităm cetăţenilor să nu apeleze la variante de transport neautorizate, punându-şi în pericol viaţa”, se arată în comunicatul IPJ Suceava. (I.L.)