Alexandria Librării din George Enescu s-a mutat în casă nouă


Intră acum și în grupul de

”Un nou anotimp, o nouă imagine pentru Alexandria Librării din cartierul sucevean George Enescu: începând de joi, 7 iulie 2016, ne puteți găsi tot pe același bulevard, însă la numărul 38, bloc T90 (zonaDorna, vizavi de stația de autobuz Curcubeul)”, informează Departamentul de Comunicare al Alexandria Libării într-un comunicat de presă.

Afis relocare cu harta

Potrivt sursei citate, ”noul spațiu este mai generos în ceea ce privește compartimentarea diferitelor zone de interes din librărie, este mai primitor și în același timp dinamic, pentru a oferi tuturor celor care ne calcă pragul un mix funcțional și operațional între open space și amenajarea rafturilor, mai ales pentru a pune în evidență segmentul carte”.
”Copiii se vor bucura să fie întâmpinați chiar de la intrare de cele mai dorite jucării de pluș din lume, Orange Toys, sosite în Alexandria Librării la bordul unui avion din lemn pe care micuții îl pot admira în librărie. De asemenea, am amenajat pentru ei și un mic spațiu de creativitate, loc în care vor putea sa coloreze, să citească.
Conceptul Alexandria Librării este original prin oferta variată de carte, prin atmosfera deosebită şi layout-ul modern al librăriilor, prin organizarea de evenimente care susţin adevărata cultură și elită românească. Vă așteptăm în noul spațiu, unde vom continua să organizăm lansări de carte, muzică, dezbateri, mese rotunde, cu aceeași însuflețire și căldură ca și până acum”, se arată în comunicatul de presă.

creativity corner
Alexandria Librării este una dintre cele mai importante rețele de librării din țară. Apărută în urmă cu 6 decenii ca ”Centrul de librării”, compania deține în acest moment 30 de magazine specializate în 12 județe din România: Suceava (punctul de plecare și centrul de management), Bacău, Botoşani, Iași, Vrancea, Buzău, Vâlcea, Sibiu, Arad, Mureș, Hunedoara, Neamț, suprafața totală de vânzare fiind de peste 11.000 mp.
Brandul ”Alexandria Librării” și actuala identitate vizuală au luat naștere în anul 2004. Numele amintește de Marea Bibliotecă din Alexandria.

Orange Toys

”Sloganul Alexandria Librării: ”Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu” a devenit laitmotivul acțiunilor noastre.
Alexandria Librării crede în misiunea sa, crede cu putere în rolul pe care îl ocupă lectura în dezvoltarea individuală dar și a societății în ansamblu. Suntem o echipă tânără, dinamică, cu viziune. Proiectul ”Alexandria Librării” este un proiect realizat în timp, cu pași mărunți dar chibzuiți, aflat în continuă expansiune”, mai menționează sursa citată. (I.L.)


Intră acum și în grupul de