O gospodărie din Găinești a ars într-un incendiu. Pompierii au intervenit cu șase autospeciale pentru stingerea focului

O gospodărie din localitatea Găinești a ars, sâmbătă după amiaza, într-un incendiu care a fost provocat de la un scurt circuit produs la tabloul electric cu defecțiuni.

incendiu casa pompieri isu (14)

Potrivit ISU Suceava, pentru stingerea incendiului izbucnit sâmbătă după amiaza într-o gospodărie din satul Găinești din comuna Slatina au intervenit, timp de două ore, pompierii militari din Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cornu Luncii și cu cei de la Serviciile Private pentru Situații de Urgență ce aparțin Pr. Gabriel Puiu Florea și lui Ilie Boca,ambii din localitatea Cornu Luncii, cu 6 autospeciale.

La sosirea echipajelor de pompieri, ardeau acoperișul casei de locuit și bucătăria de vară, construcții corp comun, și exista pericolul de propagare la restul anexelor gospodărești.

În incendiu au ars acoperișul casei pe 100 de metri pătrați, bucătăria de vară pe 30 de metri pătrați, aparatură electrocasnică, documente personale și alte bunuri și s-au degradat pereții portanți și planșeul casei, precum și elemente de tâmplărie.

În urma intervenției forțelor participante s-a salvat adăpostul de animale și o a doua bucătărie de vară, cu bunurile aferente.(N.B.)