Panică, sâmbătă seara, într-un bloc din Câmpulung Moldovenesc după un incendiu produs într-un apartament de la cuptorul cu microunde

Un incendiu a izbuncnit, sâmbătă seara, în jurul orei 22, într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Rândunicii din municipiul Câmpulung Molodvenesc, iar scara blocului a fost inundată cu fum.

microunde ars

ISU Suceava a informat că pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit, timp de o oră, cu trei autospeciale pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea pompierilor, în apartament nu se afla nimeni, iar incendiul se manifesta în interiorul bucătăriei, pe o suprafață de 6 metri pătrați, și exista pericolul de propagare la întreaga locuință și la apartamentele învecinate.

De asemenea, o altă consecință a sinistrului a fost inundarea cu fum a apartamentului și a casei scării.

În incendiu au ars aparate electrocasnice, cuptor cu microunde, televizor, mașină de spălat, instalația electrică și mobilierul din bucătărie.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la cuptorul cu microunde lăsat sub tensiune.

Prin intervenția lor, pompierii au salvat locuința și apartamentele învecinate.