Locuință din Mitocu Dragomirnei incendiată intenționat în noaptea de sâmbătă spre duminică


Intră acum și în grupul de

O locuință din comuna Mitocu Dragomirnei a fost incendiată, internționat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar pompierii militari suceveni au intervenit mai mult de o oră pentru stingerea focului.

incendiu Dragoiesti noaptea, pompieri (50)

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui B.M., din comuna Mitocu Dragomirnei.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în holul și în dormitorul locuinței, existând pericolul de propagare la întreaga casă.

Incendiul a fost lichidat după mai bine de o oră, iar în flăcări au ars materiale textile și alte bunuri aflate în hol și în dormitor. Focul și fumul rezultat au degradat zugrăveala interioară a pereților.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, precizează ISU Suceava care menționează că, din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința proprietarului.(N.B.)


Intră acum și în grupul de