Un bărbat din Adâncata care conducea băut și fără permis un moped neînregistrat, rănit după ce a intrat într-o mașină

Un bărbat de 63 de ani a fost rănit, duminică seara, pe drumul comunal DC 59, pe raza comunei Adâncata.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că duminică seara, în timp ce conducea mopedul neînregistrat, pe DC 59, din direcţia DN 29A spre satul Feteşti, în momentul în care a ajuns într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un bărbat de 63 de ani din comuna Adâncata, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani din municipiul Suceava.

În urma accidentului, bărbatul de 63 de ani a fost rănit ușor și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

FOTO: http://wncn.com/
FOTO: http://wncn.com/

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru conducătorul mopedului, după care, la spital,  li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 63 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural. (N.B.)