Tânăr sucevean care transporta țigări de contrabandă în Straja a fugit de poliție și acum e cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Un tânăr sucevean de 27 de ani care transporta cu un autoturism țigări de contrabandă și a fugit de poliție este cercetat penal.

conrtrabandist tigari Straja (1)

Astfel, sâmbătă, poliţiştii de frontieră au depistat în trafic, pe raza localităţii Straja, un autoturism Volkswagen Passat, suspect că transportă țigări de contrabandă. 

La semnalele regulamentare efectuate de polițiști, şoferul autoturismului a refuzat să oprească, fapt pentru care s-a pornit în urmărirea maşinii, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea în mare viteză spre localitatea Vicovu de Sus, unde a fost oprit şi identificat ca fiind Vasile C., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava.

conrtrabandist tigari Straja (2)

 La controlul efectuat, în autoturism au fost observate mai multe colete cu ţigări, fapt pentru care şoferul împreună cu maşina a fost condus la sediul sectorului, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 2.000 pachete ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană.

conrtrabandist tigari Straja (3)

Țigările în valoare de aproximativ 20.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în valoare de 13.400 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Vicovu de Sus, iar cetăţeanul român este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. (N.B.)


Intră acum și în grupul de