Servicii imbunatatite la Cantina de ajutor social a Primariei Suceava


Intră acum și în grupul de

Odata cu modernizarea cladirii, cei aproximativ 750 de suceveni care primesc zilnic masa gratuit la Cantina de ajutor social a Primariei Suceava, vor beneficia si de îmbunatatirea serviciilor oferite. Consiliul Local Suceava a aprobat un proiect în valoare de aproape 150.000 de euro, prin care cladirea veche a cantinei, situata chiar în apropierea Pietei Centrale, va fi modernizata, urmând a fi executate lucrari de termoizolare, reparatii tencuieli interioare, reabilitarea magaziei de alimente, a beciului, refacerea instalatiilor termice, electrice, sanitare si de canalizare, precum si înlocuirea tâmplariei interioare si exterioare, cu tâmplarie PVC cu geam termopan.

De asemenea, întreaga cantina va fi supusa unui proces de recompartimentare, în asa fel încât sa corespunda normelor UE.

Edilul sef al Sucevei, Ion Lungu, a mentionat ca lucrarile de modernizare vor începe imediat ce se va desemna prin licitatie firma care sa le execute, durata de realizare a investitiei fiind de maxim sase luni. 


Intră acum și în grupul de