PD-L Suceava vrea sa faca din „judetul Suceava – unul etalon pentru Romania”


Intră acum și în grupul de

Fostul prefect al judetului Suceava, Vasile Ilie, vicepresedinte al PD-L Suceava, a anuntat ca este pregatit ca la finele lunii martie sa dea publicitatii strategia de dezvoltarea a judetului Suceava, în viziunea specialistilor din cadrul partidului. Ilie coordoneaza în momentul de fata Comisia de specialisti din cadrul PD-L, care are misiunea de a dezvolta o serie întreaga de proiecte pentru dezvoltarea economico-sociala a judetului Suceava, astfel încât judetul sa cunoasca în perioada 2008-2012, o dezvoltare fara precedent.

Vasile Ilie va fi ajutat în demersul sau de vicepresedintele Consiliului Judetean Suceava, democrat-liberalul Eugen Uricec si de fostul consilier judetean Dan Cadariu.

„Scopul nostru este sa punem la punct un proiect de mari proportii, care sa aiba ca final atragerea de investitori seriosi si capabili sa contribuie la dezvoltarea economica  zonei”, a declarat Ilie.

Acesta a explicat, la ultima conferinta de presa, ca în judetul Suceava va trebui investit mult în perioada urmatoare, mai ales în „zonele negre”, care datorita dezvoltarii economice deficitare a determinat o evolutie social-culturala sub media judeteana. „Avem argumente suficient de puternice pentru a face din judetul Suceava – unul etalon pentru România”, a mai spus Vasile Ilie.


Intră acum și în grupul de