Omul de afaceri Gheorghe Bancescu a primit, din partea PC Suceava, misiunea de a reorganiza filiala municipala suceveana


Intră acum și în grupul de

Liderul judetean al PC Suceava, Costel Ignatescu, a anuntat joi, intrarea în partid a omului de afaceri Gheorghe Bancescu, a carui misiune încredintata este de a reconstrui organizatia municipala resedinta de judet.

„Vreau sa refacem unitatea Partidului Conservator, sa aducem alaturi de noi membri cu coloana vertebrala, care sa se identifice cu doctrina si mai ales cu lucrul bine facut”, si-a expus planurile noul membru al PC.

Din datele pe care le detinem, se pare ca atributiile lui Bancescu vor creste în perioada urmatoare, mai ales ca acesta are abilitati în comunicare si o dorinta de afirmare ce nu a mai fost întâlnita pâna acum la liderii ceilalti ai organizatiei municipale Suceava a PC.

„Vreau sa devenim o voce la nivelul întregului judet”, a mai spus Bancescu. Deocamdata, conducerea judeteana a PC a refuzat sa dea mai multe detalii cu privire la „destinul” politic al lui Bancescu, însa este foarte posibil sa-l vedem pe Gheorghe Bancescu drept candidatul PC la functia de primar al Sucevei.


Intră acum și în grupul de