Un tânăr a rămas fără smartpfone-ul pe care îl vindea fiind păcălit de așa zisul cumpărător care a folosit un truc vechi


Intră acum și în grupul de

Un tânăr care intenționa să-și vândă smartphone-ul a rămas fără acesta fiind păcălit de un așa zis cumpărător printr-un truc vechi, prin realizarea tranzacției într-un bloc din municipiul Suceava care are două uși de acces în scara blocului.

Astfel, un tânăr de 24 de ani, din orașul Salcea, a sesizat poliția prin 112 că o persoană necunoscută i-a furat, miercuri după amiaza, telefonul mobil în valoare de 1.400 lei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, după ce postase pe  o reţea de socializare un anunț privind vânzarea unui telefon mobil, tânărul s-a întâlnit cu o persoană necunoscută, posibil cumpărător, pe raza municipiul Suceava, pentru a încheia o eventuală tranzacție, ocazie cu care, cei doi au intrat în scara unui bloc.

Acolo bărbatul i-a cerut să-i lase telefonul pentru a merge cu el în apartament, să vadă dacă funcționează în parametri, însă, profitând de neatenția tânărului  a ieșit pe o ușă, ce făcea accesul în partea din spate a blocului și a plecat.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorului și recuperarea prejudiciului.(N.B.)


Intră acum și în grupul de