Adolescent în vârstă de 15 ani, arestat preventiv, fiind acuzat că a tâlhărit trei femei din municipiul Suceava. Un altul, pus sub control judiciar pentru furturi din Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Doi tineri de numai 15 ani au ajuns în arestul poliţiei pentru furturi şi tâlhării, iar pe numele unuia dintre ei a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile, iar celălalt a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

 

Astfel, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava au continuat cercetările privind trei tâlhării comise în 30 ianuarie asupra  a trei femei vârstnice din municipiul Suceava  și un furt în dauna unei femei de 84 de ani, tot din municipiul Suceava și au identificat suspectul, un tânăr de 15 ani, din comuna Zvoriștea, a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă, iar Judecătoria Suceava şi-a însuşit propunerea Parchetului, emiţând mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările urmează să fie continuate de poliţişti din cadrul Poliţiei mun. Suceava – Biroul Investigaţii Criminale.

Totodată, Poliția Suceava arată că s-au continuat cercetările pentru probarea activității infracționale a unui alt minor de 15 ani, din municipiul Rădăuți, autor al mai multor infracțiuni de furt comise pe raza municipiului Rădăuți.

După desfăşurarea activităţilor de cercetare penală şi administrarea materialului probator, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Rădăuți l-au prezentat pe minorul de 15 ani cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.


Intră acum și în grupul de