Trei tineri suceveni reținuți de polițiștii de frontieră în zona comunei Bilca fiind acuzați de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Vicovu de Sus au depistat, joi, în apropierea graniţei cu Ucraina, pe direcţia localităţii de frontieră Bilca, un autoturism care staționa și trei persoane care se deplasau de la frontiera de stat spre interiorul ţării, transportând colete voluminoase.

Imediat, poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea suspecților, dar cei trei au încercat să fugă, abandonând coletele într-un imobil dezafectat din zonă.

 În urma acțiunii, polițiștii de frontieră au reuşit să reţină suspecții, trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, toți domiciliați pe raza județului Suceava.

În urma cercetării terenului, polițiștii de frontieră au descoperite mai multe colete, ce conțineau 2.999 pachete de țigări, marca Marble, de proveniență ucraineană, precum și un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Marea Britanie, în valoare de 6.000 lei, care a fost indisponibilizat  în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii de frontieră le-au întocmit celor trei cetăţeni români lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, tinerii fiind reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. (N.B.)


Intră acum și în grupul de