Fotbal, Liga a III-a : Juventus Falticeni mizeaza pe jucatorii locali


Intră acum și în grupul de

Campania de selectie demarata de clubul Juventus Falticeni printre talentele fotbalistice din judet continua joi cu o noua etapa. Începuta la sfârsitul saptamânii trecute, actiunea a reunit pe Stadionul „Nada florilor” aproximativ 60 de jucatori, veniti atât din proprie initiativa, cât si la recomandarea oamenilor de fotbal din localitate. La capatul a doua zile de verificare, antrenorii Ovidiu Murariu, Bogdan Grosu si Marius Lup au oprit la antrenamente 24 de fotbalisti cu vârste cuprinse între 16 si 22 de ani.

„Clubul nostru nu beneficiaza de un buget extraordinar care sa ne permita sa transferam jucatori consacrati din alta parte. În aceste conditii, ne vom orienta spre tinerii din judet, în vederea întaririi grupelor de juniori si a echipei mari. De altfel, la actiunea de selectie preliminara pe care am demarat-o saptamâna trecuta, s-au prezentat câtiva jucatori foarte talentati”, a declarat Dan Dascalescu, director sportiv la gruparea falticeneana.

Oficialul „juventinilor” a tinut sa dezminta si zvonul legat de transferul mijlocasului Alexandru Vrabie la FC Botosani. „Teoretic se poate orice. Practic, nu am primit nicio oferta pentru Vrabie. Nu va pleca niciun jucator de la echipa pâna la reunirea lotului, programata pe 14 iulie”, a completat Dan Dascalescu. 


Intră acum și în grupul de