Niciun candidat nu a reușit să promoveze concursul pentru ocuparea funcției de director executiv al DSP Suceava. Doi candidaţi au fost declaraţi respinşi, iar al treilea a absentat


Intră acum și în grupul de

Doi din cei trei candidaţi înscrişi la Concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de director executiv al DSP Suceava, organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, au fost declaraţi respinşi la proba scrisă, întrucât nu au obţinut punctajul minim de 70 de puncte, iar al treilea a absentat la această probă.

ANFP a publicat, miercuri, rezultatele obţinute de candidaţi la proba scrisă din cadrul Concursului pentru ocuparea funcţiilor de director executiv din cadrul mai multor direcţii de sănătate publică din ţară, inclusiv Suceava.

Astfel, unul dintre candidaţi, Ioan Barbă, a obținut la proba scrisă 56,5 puncte, iar un alt candidat, Diana Găşpărel, a obţinut 39,4 puncte şi nu vor putea participa la proba interviului, întrucât nu au obţinut punctajul minim de 70 de puncte, în timp ce al treilea candidat înscris la concurs, Marius Cătălin Prisăcaru, nu s-a prezentat la proba scrisă.

De precizat că funcţia de director executiv al DSP Suceava este ocupată în prezent de medicul epidemiolog Cătălina Zorescu.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de