Sucevean care a abandonat pe o stradă din Suceava un autoturism plin cu țigări de contrabandă și a fugit de poliție, trimis în judecată


Intră acum și în grupul de

Un sucevean care a fugit de poliție și a abandonat un autoturism plin cu țigări de contrabandă a fost trimis în judecată de procurorii suceveni.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Eduard Ștefan Grigor pentru contrabandă.

Suceveanul este acuzat că în noaptea de 3 spre 4 martie 2012, la orele 20:30, Eduard Ștefan Grigor a preluat și transportat pe Str. Grigore Alexandru-Ghica din Suceava, cu un autoturism Land Rover, cantitatea de 1.900 pachete cu ţigări marca Viceroy având aplicate  timbre fiscale emise de autorităţile ucrainene, bunuri care trebuiau plasate sub un regim vamal, cunoscând faptul că acestea provin din contrabandă.

El a refuzat totodată să oprească la solicitarea organelor de poliție și, în cadrul urmăririi, acesta a abandonat autoturismul cu produsele de contrabandă pe Str. Socului din Suceava.

Bărbatul este acuzat că a cauzat un prejudiciu de 17.866 lei, reprezentând valoarea în vamă, taxele vamale, TVA şi accizele neachitate, la care se adaugă penalităţi de întârziere până la momentul plăţii efective.

Dosarul va fi judecat de Judecătoria Suceava.


Intră acum și în grupul de