Suceava va multumeste!


Intră acum și în grupul de

Ion Lungu a acceptat provocarea pe care handbalul sucevean i-a lansat-o zilele trecute prin intermediul mass-mediei locale. Cu alte cuvinte, primarul Sucevei a înteles ca a face tot ce trebuie pentru ca pentru prima data în istoria orasului resedinta de judet sa poata fi urmarit un meci de Challenge Cup, este poate mai presus de orice orgoliu politic. Poate ca e mai presus chiar si de supararile personale si de jignirile de care un primar în functie, aflat la al doilea mandat, are parte zilnic. Poate chiar de mai multe ori pe zi. Trebuie sa spun din capul locului ca sunt apropiat handbalului sucevean si ca am ajutat echipa de oameni care a stat în spatele echipei pe care o vedem în teren. O voi face în continuare fara nici un fel de rasplata pecuniara. Si stiu câte eforturi, financiare, logistice si mai ales de ordin uman s-au facut pentru ca CSU Universitatea Suceava sa poata evolua în prima liga a handbalului românesc si sa aiba rezultatele spectaculoase pe care le-a avut.

Stiu de asemenea ca Ion Lungu este un tip orgolios, un tip serios, gospodar, dar si foarte sensibil. Mai ales la „palmele” pe care diversi oameni politici i le dau, de foarte multe ori nejustificat si chiar gratuit. Ion Lungu tine la „tavaleala” politica, dar nu uita. Acesta poate fi considerat un defect. Îi va provoca multe neplaceri si multe dezamagiri va gusta de-a lungul anilor în fotoliul de primar. Ce am apreciat la Ion Lungu, în mandatul trecut, a fost discretia cu care a ajutat atunci când a trebuit sa o faca. Recunosc faptul ca l-am acuzat pe Ion Lungu ca în disputa sa cu rectorul Adrian Graur, a uitat de eforturile celor din jur si ca a anuntat ca pentru echipa de handbal a Sucevei îsi va face datoria. Ceea ce nu era suficient.

Ion Lungu a anuntat zilele trecute însa ca va face „ceea ce trebuie” pentru ca sala de sport a LPS Suceava sa poata fi omologata în vederea disputarii la Suceava a meciurilor din Challenge Cup. Si pentru asta are tot respectul meu. Si vreau sa-i multumesc în numele iubitorilor de handbal, a celor care respecta performanta dobândita pe teren, si în numele meu, ca purtator de cuvânt al Clubului de handbal. Multumim!

 Mihai Chira


Intră acum și în grupul de