Judo : Alina Dumitru, ofertata de Playboy


Intră acum și în grupul de

Alina Dumitru este sportiva momentului în România. Noua campioana olimpica de la Beijing a adus tarii noastre primul aur si doreste ca acum sa se dedice vietii personale, pe care a cam neglijat-o în ultimii ani, din motive lesne de înteles.
Tânara de 26 de ani a suferit mult la capitolul dragoste. Judoka a avut o relatie de mai bine de trei ani cu un fotbalist, Lucian Zoicas de la FC Botosani. Din pacate însa, nu a fost sa fie, cei doi despartindu-se la finele lui 2007. Acum, fostul iubit al campioanei olimpice este barbat însurat, devenind chiar tatic în iunie.

Alina a reusit în cele din urma sa treaca peste aceasta mare dezamagire afectiva. Acum, sportiva legitimata la clubul Steaua se iubeste cu un om de afaceri din Capitala, cu care vrea sa se mute si sa întemeieze chiar o familie. „Daca totul merge bine, ne vom casatori. Anul viitor, poate voi face un copil, pentru ca apoi sa ma reapuc de judo”, a declarat Alina Dumitru pentru cotidianul Click.
Si mai interesant este însa urmatorul aspect din viata proaspetei campioane olimpice.

În ciuda sportului dur pe care îl practica, stelista este foarte feminina si plina de gratie, motiv pentru care a fost ofertata de Playboy, în vederea realizarii unui pictorial nud. Judoka s-a vazut însa nevoita sa spuna „pas”, fiind prea sfioasa pentru a se dezbraca în fata aparatului de fotografiat: „Am primit o oferta de a poza în Playboy, dar am refuzat din start. În primul rând, eu sunt legitimata la Steaua si politica clubului mi-ar interzice acest lucru. Apoi, eu sunt o fata rusinoasa si nu as putea face asa ceva”, a precizat campioana olimpica.


Intră acum și în grupul de