Fotbal : Columbienii Stelei, blocati in vama


Intră acum și în grupul de

Razboiul psihologic dintre Galatasaray si Steaua a început înca de pe aeroportul din Istanbul. Pentru cei trei fotbalisti columbieni din Ghencea formalitatile vamale au durat mai mult, restul delegatiei ros-albastre fiind nevoita sa-i astepte pe sud-americani.
Restul delegatiei steliste nu a întâmpinat nicio problema în a trece de controlul vamesilor turci. În schimb, Zapata, Dayro Moreno si Juan Carlos Toja au ramas în vama înca o buna perioada de timp, pentru verificari suplimentare ale vizelor.
Ceilalti jucatori ai Stelei au asteptat în autocar , odata cu sosirea columbienilor, delegatia ros-albastra îndreptându-se catre hotelul Conrad Hilton. De la ora 20.30, elevii lui Marius Lacatus au avut programat antrenamentul oficial pe stadionul Ali Sami Yen.

Partida Galatasaray Istanbul – Steaua, contând pentru mansa întâi a turului trei preliminar din Liga Campionilor, va avea loc în aceasta seara, pe stadionul Ali Sami Yen. Meciul va începe la ora 21.15 si va fi transmis în direct de postul de televiziune Antena1.


Intră acum și în grupul de