Furturi cu prejudicii de aproape 100 de milioane de lei vechi

Doua furturi cu prejudicii în valoare de 9000 de lei, au avut loc în comunele sucevene Mitocu Dragomirnei si Scheia.

Astfel, bunuri în valoare de 5000 de lei au fost sustrase dintr-un magazin din comuna Mitocu Dragomirnei. Potrivit IPJ Suceava, în 13/14.08.2008, persoane necunoscute, prin efractie, au patruns în interiorul unui magazin de pe raza comunei Mitocu Dragomirnei, de unde au sustras mai multe bunuri.

Acestia au demontat doua ochiuri de geam de la usa de acces, au patruns în magazin de unde au sustras suma de 1226,50 lei, tichete de masa în valoare de 125,61 lei, cartele telefonice Orange, Vodafone si Cosmote, în valoare de circa 3000 lei, produse alimentare, în valoare de circa 30 lei, valoarea totala a prejudiciului fiind de circa 5000 lei. Se continua cercetarile în vederea identificarii autorilor si recuperarii prejudiciului.

 Un alt furt a avut loc la o casa în constructie, situata în comuna Scheia, de unde autori neidentificati înca, au sustras doua generatoare si o betoniera.

 Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în 13/14.08.2008, persoane necunoscute, prin fortarea lacatelor, au patruns în interiorul unei anexe, apartinând numitului S. Catalin din orasul Siret, anexa situata în comuna Scheia, unde acesta are o casa în constructie, de unde au sustras doua generatoare si o betoniera.

Valoarea prejudiciului este de 4000 lei, iar cercetarile continua pentru identificarea autorilor si recuperarea prejudiciului.