Fotbal, Liga a II-a » Delta Tulcea este primul lider al Seriei I


Intră acum și în grupul de

 În afara partidei de la Suceava, sâmbata, de la ora 11, s-au mai disputat alte sapte întâlniri. Cea mai categorica victorie a fost cea a nemtenilor lui “Pinalti” care au învins în deplasare, cu 3-0 pe Stiinta Bacau. Surprinde remiza Petrolului Ploiesti, una dintre candidatele la promovare, la Buftea. Prahovenii au condus aproape tot meciul si s-au vazut egalati în minutul 86. FC Botosani s-a impus cu 2-1 tot pe final de meci, iar Sportul Studentesc, adversara Cetatii din etapa urmatoare, a scapat victoria cu doar doua minute înainte de sfârsitul jocului de la Snagov.

      Totusi,  partida de la Galati dintre Dunarea si Progresul Bucuresti a fost capul de afis al etapei. Nu neaparat prin valoarea celor doua echipe sau prin scorul final, 1-2, unul normal. Ci, în primul rând, din cauza unui fapt inedit chiar si pentru esaloanele inferioare. Mai precis, „bancarii” au fost nevoiti sa joace în inferioritare numerica înca din primul minut. Si asta nu din cauza unui cartonas rosu rapid! Oficialii bucuresteni au uitat în Capitala cartea de identitate a juniorului Savu, pe care de altfel l-au trecut titular pe foaia de joc. Din fericire însa pentru oaspeti, sunt cazuri în care prostia nu doare, Progresul lui Marius Sumudica reusind sa se impuna cu 2-1, în ciuda faptului ca a jucat în zece. Mai mult, vineri, tot la Galati, s-a consemnat un fapt similar. Otelul II a trecut de FC Bârlad cu 5-0, într-un meci în care vasluienii au jucat fara doi fotbalisti, ale caror carti de identitate, ati ghicit!, au fost uitate…

      În fine, duminica, tot de la ora 11, Dinamo II a fost surclasata de Delta Tulcea, care s-a impus cu 5-1 si a devenit astfel, primul lider al Seriei I.

Rezultate Seria I:

Stiinta Bacau – Ceahlaul  0 – 3

Dunarea Galati – Progresul  1 – 2

Dunarea Giurgiu – FC Botosani 1 – 2

Cetatea Suceava – FCM Bacau 1 – 0

Prefab Modelu – Forex Brasov 2 – 2

CS Buftea – Petrolul Ploiesti  1 – 1

FC Ploiesti – Concordia Chiajna 1 – 0

FC Snagov – Sportul Studentesc 1 – 1

Dinamo II – Delta Tulcea  1 – 5 


Intră acum și în grupul de