Fotbal, Liga a III-a : Remiza intre reprezentantele judetului nostru in Liga a III-a


Intră acum și în grupul de

Vineri, stadionul „Raraul” din Câmpulung Moldovenesc a fost gazda derby-ului sucevean dintre CSM din localitate si Rapid CFR Suceava, meci încheiat la egalitate, scor 1-1.

Chiar daca au deja experienta neplacuta a unei retrogradari, iar presedintele Ardeleanu a precizat în zilele premergatoare întâlnirii, ca îsi doreste ca echipa sa sa nu mai piarda în acest an punctele de acasa, gazdele nu au reusit sa treaca de gruparea din Îtcani.

În minutul 10, Sârbu a reusit deschiderea scorului însa bucuria câmpulungenilor a durat doar 10 minute întrucât, Romaniuc a punctat pentru echipa antrenata de Bogdan Tudoreanu stabilind si scorul final al meciului. 

CSM Raraul si Rapid CFR si-au împartit punctele si asteapta urmatoarele confruntari din acest esalon. În runda a treia, Rapid CFR Suceava va primi replica echipei CSM Focsani în vreme de Raraul va juca la Bacau, cu FCM II.

În cadrul etapei a doua a Seriei I din Liga a III-a s-au mai disputat meciurile:

CFR Pascani – CS Luceafarul Mihai Eminescu 1 – 0 

CSM Râmnicu-Sarat – CSM Focsani 3 – 0

CSM Raraul C-lung – Rapid Suceava 1 – 1 

Willy Bacau – Aerostar Bacau  1 – 1

Petrolul Berca – FCM Bacau II 3 – 0 

Poli II Iasi – CS Moinesti 1 – 1

FC Bârlad – Ceahlaul II Piatra-Neamt 2 – 3

Pambac Bacau – Laminorul Roman 2 – 1

În clasamentul Seriei I, Rapid CFR Suceava ocupa locul 11 având doua puncte iar CSM Raraul se afla cu doua pozitii mai jos, totalizând un singur punct.  


Intră acum și în grupul de