Fotbal,Liga Campionilor : Fostul atacant al CFR-ului, Cosmin Tilinca :”CFR-ul poate obtine cel putin un egal cu Roma pe Olimpico”


Intră acum și în grupul de

Fostul atacant al CFR-ului, Cosmin Tilinca, s-a aratat optimist înaintea partidei pe care fosta sa echipa o va disputa în aceasta seara pe Olimpico, în compania celor de la AS Roma. De asemenea, Tilinca a evidentiat meritul conducerii clubului din Gruia în realizarea acestei performante.

„Meritul calificarii în Liga este al conducerii, care a realizat mereu ce si-a propus. Pot sa obtina în aceasta seara cel putin un egal”, a declarat Tilinca.

Acesta a fost completat de fostul coechipier de la CFR Cluj, Vasile Jula, care i-a atentionat pe clujeni despre forta italienilor. De altfel, Jula s-a aratat surprins de faptul ca echipa din Gruia a ajuns într-un timp atat de scurt în grupele Ligii Campionilor.

„Va fi un meci foarte greu, AS Roma este extrem de puternica. Sincer, nu credeam ca vor ajunge asa de repede sa joace în grupele Ligii”, a declarat fostul fundas al ardelenilor.


Intră acum și în grupul de