Contractul cu CAS pentru Ambulatoriul integrat al Spitalului Judetean, in curs de semnare


Intră acum și în grupul de

Ambulatoriul integrat al Spitalului Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava va deveni functional, a anuntat miercuri seful Unitatii de Primire a Urgentelor Suceava, dr. Liviu Cîrlan precizând ca este în curs de semnare contractul de decontare a serviciilor de catre Casa de Asigurari de Sanatate Suceava. Dr. Cîrlan a declarat ca în contract sunt inclusi 49 de medici, salariati ai Spitalului Judetean. „În ambulatoriu vor fi cooptati toti medicii de pe sectii. S-a trimis la CAS programul ambulatoriului, cu repartizarea pe zilele saptamânii” a afirmat Liviu Cîrlan precizând ca fiecare sef de sectie va raspunde, pe lânga activitatea din sectie si de cea din ambulatoriu. „Sefii de sectie sunt cei care îi programeaza prin rotatie pe medici pentru ambulatoriu” a mai spus seful UPU. Acesta a mentionat ca în ambulatoriu vor activa medici din toate specializarile spitalului.

„În ambulatoriul integrat vor fi consultati pacientii veniti din teritoriu, cei programati cum ar fi cronicii, pacienti trimisi de medicii de familie. Medicii vor putea elibera retete compensate si gratuite, concedii medicale, vor putea prescrie analize” a spus dr. Cîrlan.

Ambulatoriul integrat va functiona toata saptamâna cu exceptia zilelor de sâmbata si duminica. În aceste zile cazurile urgente vor fi preluate de UPU si medicii de grada de pe sectii.    


Intră acum și în grupul de