Își fugărea concubina cu cuțitul pe străzile din Humor


Intră acum și în grupul de

Un echipaj de jandarmerie a observat marți, în jurul orei 11:00 pe o stradă intens circulată din localitatea Gura Humorului, un bărbat care alerga în urma unei femei, amenințând-o cu un cuțit și adresându-i cuvinte vulgare. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, căpitan Bogdan Cornaci, jandarmii au intervenit și l-au imobilizat pe bărbat, iar în urma identificării au constatat că e vorba despre V. Nicolae, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Mironu, care a precizat că femeia în cauză era concubina sa, iar între ei apăruseră niște neînțelegeri.
Bărbatul a spus că l-a enervat atitudinea acesteia, și a amenințat-o folosind un cuțit, pe care a recunoscut că îl poartă frecvent asupra sa. De frică, femeia a luat-o la fugă, până în momentul în care a fost observată de jandarmi.

Agresorului i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunilor de port, fără drept, în locurile și împrejurările în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor … al cuțitului, și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar dosarul urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului în vederea continuării cercetărilor.
 


Intră acum și în grupul de