Își fugărea concubina cu cuțitul pe străzile din Humor

Un echipaj de jandarmerie a observat marți, în jurul orei 11:00 pe o stradă intens circulată din localitatea Gura Humorului, un bărbat care alerga în urma unei femei, amenințând-o cu un cuțit și adresându-i cuvinte vulgare. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, căpitan Bogdan Cornaci, jandarmii au intervenit și l-au imobilizat pe bărbat, iar în urma identificării au constatat că e vorba despre V. Nicolae, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Mironu, care a precizat că femeia în cauză era concubina sa, iar între ei apăruseră niște neînțelegeri.
Bărbatul a spus că l-a enervat atitudinea acesteia, și a amenințat-o folosind un cuțit, pe care a recunoscut că îl poartă frecvent asupra sa. De frică, femeia a luat-o la fugă, până în momentul în care a fost observată de jandarmi.

Agresorului i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunilor de port, fără drept, în locurile și împrejurările în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor … al cuțitului, și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar dosarul urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului în vederea continuării cercetărilor.