Alegeri parlamentare 2008 : Steiciuc: „PNL este singurul partid care a făcut o campanie pentru votul uninominal”


Intră acum și în grupul de

     Vicepreședintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat, miercuri, că modul de desfășurare al acestei campanii electorale confirmă cele prevăzute de PNL Suceava în ultimii doi ani. Astfel, el a arătat că PSD continuă să fie un partid care nu vorbește decât despre ce cheltuieli vor face dacă sunt ei votați și că nu au înțeles nimic în cei 4 ani de opoziție, dar nici că atunci când au fost la guvernare nu au fost în stare să realizeze nici majorarea pensiilor, nici majorarea salariilor, pentru că nu știu cum să facă plus-valoarea și nici nu au ce fonduri să împartă, în timp ce „PD-L vorbește în continuare de echipa lor, nu au înțeles nimic din votul uninominal dorit de populație și au candidați care se ascund după câțiva lideri. Acum nici nu se mai feresc să spună că acțiunile administrației locale sunt acțiunile PD-L”, a spus Steiciuc.

El a ținut să precizeze că sucevenii trebuie să știe că PNL este singurul partid care a făcut o campanie pentru votul uninominal, aducând în fața alegătorilor candidați puternici, care știu să rezolve singuri problemele cetățenilor din colegiul lor și care nu trebuie să fie târâți în campanie de alte persoane cunoscute din partid.

„Echipa PNL este guvernul care a obținut cele mai bune rezultate dintre toate guvernele pe care România le-a avut. Este guvernul României care acordă fonduri administrației locale. PNL are marele avantaj că va face parte și din viitorul guvern. Deci echipa noastră este și viitorul guvern. Și PSD și PDL au recunoscut că ar putea ajunge la guvernare numai cu ajutorul PNL. Dealtfel ei si-au dat seama că numai măsurile liberale pot aduce un pic mai bine populației, pentru că numai liberalii știu să facă bani. PSD și PD-L știu numai să cheltuie”, a explicat viceliderul liberalilor suceveni.

Totodată, acesta a lansat un apel populației să vină la vot. „PNL cere alegătorilor să se gândească că dacă PSD sau PD-L le spune că vor guverna cu PNL, noi le spunem numai că vom guverna și să ne voteze”, a mai spus Steiciuc.  


Intră acum și în grupul de