Managerul Spitalului Județean Suceava, Vasile Rîmbu, a fost distins cu „Meritul Bucovinei”: Acest merit aparține tuturor angajaților spitalului


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a oferit, joi, cu prilejul redeschiderii Secției de Cardiologie a Spitalului Județean Suceava după extindere și modernizare, distincția „Meritul Bucovinei” managerului SJU Suceava, Vasile Rîmbu.

„Vreau să mă folosesc de acest prilej și să ofer „Meritul Bucovinei” pentru managerul Vasile Rîmbu. Este o distincție pe care o acord oamenilor și instituțiilor care merită deplin”, a spus Flutur.

El i-a mulțumit lui Vasile Rîmbu pentru că știe să  folosească energia, timpul și banii în folosul oamenilor, arătând că e mare lucru pentru un județ un asemenea spital.

Flutur a spus că în ceea ce privește Secția de Cardiologie este mai important că s-a făcut această modernizare și extindere pentru că județul Suceava nu mai are cardiologi în alte spitale, iar adresabilitatea este directă.

„Ați devenit un spital regional. Se adresează și altor județe. Sunt cereri și de la Cernăuți și de aceea am discutat cu președintele Klaus Iohannis și i-am cerut să găsim soluții de încheiere a unui acord a unui memorandum între România și Ucraina, între casele de sănătate, ca să putem să avem baza legală de tratament. Fără granițe să fie acest tratament”, a spus Flutur.

Managerul Vasile Rîmbu a declarat că nu se aștepta să primească această distincție.

El a spus că acest merit aparține spitalului în baza muncii anajaților spitalului și aparține tuturor în aceeași măsură în care îi aparține și lui. (T.B.)


Intră acum și în grupul de