Accident cu trei răniți și trei mașini implicate pe strada Parcului din Suceava după ce un tânăr a făcut o depășire fără să se asigure


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă după amiaza, pe strada Parcului din Suceava după ce un tânăr a făcut o  depășire fără să se asigure.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă după amiaza, în timp ce conducea autoturismul pe str. Parcului din municipiul Suceava, având direcția de deplasare spre comuna Ipoteşti, un tânăr de 20 de ani, din comuna Marginea, s-a angajat în depăşirea unui autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din orașul Dolhasca, fără să se asigure corespunzător, moment în care a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă din sens opus de un localnic de 46 de ani, după care, a fost proiectat în autoturismul depășit.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 20 de ani, a unui tânăr de 22 de ani din municipiul Rădăuţi, pasager în autoturismul condus de acesta și a conducătorului auto de 46 de ani.

Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal, ce va fi soluționat procedural, precizează sursa citată. (N.B.)


Intră acum și în grupul de