PD-L Suceava începe ofensiva refacerii încrederii în Parlament


Intră acum și în grupul de

      Deputații și senatorii suceveni ai PD-L au început o adevărată campanie de schimbare a opiniei publice în legătură cu parlamentarii și mai ales cu instituția Parlamentului. Deputatul PD-L de Suceava, Ioan Bălan, care este și secretar general al organizației județene Suceava a partidului a anunțat luni că după întâlnirea de la finele săptămânii trecute, de la Brașov, a parlamentarilor partidului cu conducerea centrală, politica deputaților și a senatorilor suceveni va fi de a face în așa fel încât populația să reînceapă să crediteze mult mai mult Parlamentul și pe membrii acestuia.

„Am avut o serie de discuții extrem de bine venite cu cei din conducerea partidului asupra oportunității adoptării unor legi care vor avea răsfrângere în ce-i privește pe parlamentari. Am discutat despre revizuirea legii care acordă pensii parlamentarilor și despre restrângerea imunității deputaților și senatorilor, doar la declarații politice”, a precizat Ioan Bălan.

Deputatul sucevean susține că una dintre prioritățile colegilor săi va fi să „redobândească Parlamentul credibilitatea pe care a avut-o odată”, acțiunile aceste însă vor fi susținute în paralel și de o intensificare a activității parlamentarilor în teritoriu. „Pentru deputații și senatorii PD-L contactul cu oamenii din colegiile care i-au ales, va unul dintre lucrurile ce vor avea prioritate maximă. Problemele din Colegiu își vor găsi în parlamentari un corespondent ce le vor prelua, iar în Parlament acestea vor trebui să-și găsească și o rezolvare”, a mai spus Bălan, care a adăugat la final că PD-L deține o importantă parte dintre ministerele din Guvernul actual și că va putea astfel să urgenteze punerea în aplicare a măsurilor ce vor fi adoptate de executivul central.
 


Intră acum și în grupul de