Un câmpulungean a accidentat grav un biciclist și a plecat mai departe


Intră acum și în grupul de

Un biciclist din Câmpulung Moldovenesc a ajuns în stare gravă la spital după ce un localnic nu i-a acordat prioritate și l-a accidentat cu mașina. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 15.50, pe strada Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, H PETRU, în vârstă de 39 ani localnic, în timp ce se deplasa pe bicicleta sa şi ajungând la intersecţia cu strada Nicolai Iorga, a observat că din sensul opus circulă un autoturism care fără să se asigure a efectuat virajul la stânga, neacordându-i prioritate şi ca urmare biciclistul s-a izbit în spate lateral dreapta al autoturismului, fiind proiectat peste autoturism pe carosabil. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistului, care fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul: ”fractură craniană facială stânga, fractură piramidă nazală”, necesitând pentru vindecare peste 30 zile de îngrijiri medicale.

Autorul accidentului nu a oprit autoturismul şi a plecat de la faţa locului.
Poliţia Rutieră Câmpulung Moldovenesc a reușit să-l identifice pe autorul accidentului în persoana lui M. IULIAN, în vârstă de 20 ani, din localitate, care se afla pe strada Calea Bucovinei din municipiu.

Autoturismul implicat în accident prezenta avarii pe aripa din dreapta spate şi în urma audierii conducătorului auto, acesta a recunoscut că el este autorul accidentului, dar că şi-a continuat deplasarea deoarece nu a observat când a acroşat biciclistul.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-a întocmit dosar penal pentru ”vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, fiind cercetat în stare de liberate.


Intră acum și în grupul de