Adolescent neatent aflat pe bicicletă, spulberat de o maşină


Intră acum și în grupul de

Un adolescent aflat pe bicicletă nu a fost atent la schimbarea direcţiei şi a fost spulberat de o maşină, şansele de supravieţuire fiind minime. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 14.39, pe DN 2H în afara comunei Horodnic de Jos, P. Gheorghe, de 70 ani, din oraşul Vicovu de Sus, în timp ce conducea un autoturism, l-a accidentat grav pe minorul P. A., de 17 ani localnic, ce se deplasa din sens opus cu bicicleta şi nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Adolescentul a fost internat în Spitalul Judeţean „SF. Ioan cel Nou” Suceava pe secţia ATI cu şoc post tramatic grav, traumatism cranio-cerebral, edem cerebral, comă gr. IV, contuzie toraco-abdominală, plagă inghinală dreaptă profundă cu interesare pachet vasculo-nervos, multiple fracturi costale, vertebrale, treimea distală antebraţ stâng, plagă dilacerată braţ drept.


Intră acum și în grupul de