Motoscuterist accidentat grav după ce s-a izbit de o maşină


Intră acum și în grupul de

Un bărbat ce conducea un motoscuter şi fiul acestuia au ajuns la spital, după ce s-au izbit de o maşină de Botoşani. Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orelor 19.45, pe DN 29 A în interiorul localităţii Adâncata, A. Vasile, de 41 ani, din localitate, posesor al unui atestat de absolvire a unui curs rutier, în timp ce conducea motoscuterul, efectuând un viraj incorect a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de P. Marian, de 20 ani, din comuna Şendriceni, judeţul Botoşani, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 2007, care circula din sens opus.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui A. Vasile, precum şi uşoară a fiului său A. Gheorghe, de 15 ani, pasager pe motoscuter, care purtau cască de protecţie.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, atât acestuia cât şi conducătorului mopedului li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de