Flutur a verificat lucrările de asfaltare pe drumul Frasin-Broșteni și Gemenea-Slătioara și anunță că în curând va fi deschis și drumul Câmpulung Moldovenesc-Stulpicani


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur a declarat, miercuri, că a verificat lucrări de asfaltare care se desfășoară în zona Frasin-Broșteni și a anunțat că se va  moderniza și porțiunea de pe raza orașului Frasin printr-un proiect al acestui oraș.

„Am fost astăzi pe șantierul pe drumul Frasin-Broșteni pe tronsoanele care aparțin Consiliului Județean Suceava în zonele Stulpicani și Ostra. În toamnă aici s-a turnat un strat de asfalt și s-a aplicat plasă de geotextil pentru a face legătura între straturi, iar acum se toarnă al doilea strat de asfalt”, a spus Flutur.

El a menționat că a discutat cu primarul orașului Frasin, Marinel Bălan și că vor începe lucrări de asfaltare pe un proiect al primăriei orașului pentru că porțiunea de drum nu putea fi modernizată de Consiliul Județean fiind drum orășenesc și nu județean.  

„Se lucrează deja la repararea podețelor și, în perioada următoare, se va turna asfalt pe porțiunea Frasin-Doroteia”, a spus Flutur.

El a subliniat că sunt lucrări care îmbunătățesc starea drumului și fac mult mai ușoară legătura DN 17 de la Frasin, la Broșteni spre DN 17 B.

Flutur a mai arătat că în zona Stulpicani am fost pe șantier împreună cu primarul de Stulpicani, Vasile Zamcu.

„Aici se execută lucrări la acostamente și legăturile cu drumurile laterale care se realizează odată cu asfaltarea”, a spus președintele CJ Suceava.

El a arătat că se continuă și lucrările de asfaltare a drumului județean Gemenea-Slătioara.

„Ne propunem să punem în valoare obiectivul UNESCO „Codrul Secular Slătioara” și să deschidem în perioada următoare și drumul Stulpicani-Câmpulung Moldovenesc”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de