Casa in flacari la Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Pompierii dorneni au intervenit vineri seară la stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitate. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiu a fost anunţat la ora 21:33, astfel că Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei s-a deplasat cu trei autospeciale şi un modul SMURD pentru localizarea şi stingerea focului izbucnit la gospodăria lui Dumitru P., din municipiul Vatra Dornei, str. Nichituşeni.

La sosirea echipajelor la locul intervenţiei ardea casa de locuit formată din parter şi mansardă, construită din lemn, pe astereală din lemn şi învelitoare din draniţă, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie şi anexele învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 00.40, în limitele găsite, dar au ars acoperişul şi 4 camere de la mansardă pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp, mobilier, bunuri de uz casnic, electrocasnice şi acte personale. De asemenea, s-au degradat camerele de la parterul construcţiei şi mobilierul aferent, pagubele fiind estimate la 15.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul s-a produs din cauza scânteilor provenite din coşul de evacuare a fumului, deteriorat.

Pompierii au salvat casa de locuit şi anexele învecinate, în valoare de aproximativ 300.000 lei.


Intră acum și în grupul de