Salvați Copiii Suceava spune că organizația nu a fost consultată de viceprimarul Teodora Munteanu în legătură cu donația în urma câștigării unei motociclete la Bucovina Rockfest


Intră acum și în grupul de

Salvați Copiii Suceava a transmis, luni, că organizația a fost inclusă într-o dezbatere publică cu conotații negative, legată de situația creată în urma câștigării de viceprimarul Teodora Munteanu a motocicletei  la tombola Festivalului Bucovina Rockfest.

„Noi nu cunoaștem detaliile acestei probleme, dar nu putem să nu ne delimităm de orice situație care ridică o cât de mică suspiciune în legătură cu moralitatea vreunui demers.Întreaga noastră activitate se bucură de încrederea oamenilor și prin urmare ea este și trebuie să rămână dincolo de orice fel de îndoială”, se arată într-un comunicat al Salvați Copiii Suceava.

Organizația precizează că nu a fost contactată „de doamna în cauză” și de asemenea, în cazul în care banii au fost deja transferați, informațiile referitoare la conturile noastre bancare sunt publice.

„Prin urmare, considerăm că acest comunicat oficial este și va rămâne singura legătură a Organizației Salvați Copiii cu această situație”, se arată în finalul comunicatului.

Viceprimarul Teodora Munteanu a anunțat, luni, că a decis să achite contravaloarea premiului, în sumă de 5000 RON, iar banii sa fie direcționați către Asociația „Salvați Copiii Suceava” .

„Este o motocicletă second-hand și voi avea mare grijă de ea”, a menționat Teodora Munteanu


Intră acum și în grupul de