Aproape 13.000 de vizitatori la ediția din acest an a Târgului meșterilor populari „Lume, Lume hai la târg!” de la Muzeul Satului Bucovinean


Intră acum și în grupul de

În perioada 6 – 8 august 2021, aproape 13.000 de vizitatori au pășit pragul Muzeului Satului Bucovinean, vizitând târgul meșterilor populari „Lume, Lume hai la târg!”.

Potrivit Muzeului Național al Bucovinei, numărul exact al vizitatorilor este de 12.758, iar încasările obținute din vânzarea biletelor au fost de 35.159 lei.

„Mulțumim tuturor celor care și-au petrecut weekend-ul alături de noi și vă așteptăm între 13 – 15 august, de această dată la Cetatea de Scaun a Sucevei, pentru un alt sfârșit de săptămână de poveste, cu iz medieval”, a transmis conducerea MNB.

Reamintim că la Târg au participat meșteri și creatori populari, într-o expoziție cu vânzare de produse meșteșugite din toate zonele etnografice ale țării și din Republica Moldova, produse de anticariat, au fost bunătăți gastronomice pregătite de Chef Cătălin Scărlătescu și nu în ultimul rând, momente artistice susținute de Ansamblul Ciprian Porumbescu Suceava.


Intră acum și în grupul de