FOTO VIDEO // Țigări de contrabandă de peste 450.000 lei, depistate în două imobile din Vicovu de Sus. Un sucevean de 25 ani este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat marți, 21 septembrie, o cantitate mare de țigări de contrabandă. Totodată, aceștia au identificat și o persoană implicată în traficul de țigări, fiind vorba despre un sucevean de 25 de ani.

Astfel, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan a declarat că polițiștii de frontieră au verificat două imobile de pe raza orașului Vicovu de Sus.

La prima locație, într-o anexă au fost găsite 18.500 pachete țigări, iar la a doua locație, într-un garaj, 20.390 pachete țigări. În ambele cazuri sunt țigări de proveniență Duty-Free.

„În urma verificărilor, s-a stabilit că în unul dintre cazuri în activitatea infracțională este implicat un cetăţean român, în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Suceava”, a precizat sursa citată.

Drept urmare, întreaga cantitate de țigări, descoperită la cele două locații, în valoare totală de peste 455.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Pe lângă asta, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de