Noi tăieri ilegale depistate în pădurile administrate de OS Dealu Negru. Garda Forestieră Suceava a reușit să verifice mai puțin de 25% din fondul forestier unde au fost agresați Tiberiu Boșutar, Mihai Dragolea și Radu Mocanu


Intră acum și în grupul de

Noi tăieri ilegale depistate în pădurile administrare de OS Dealu Negru unde au fost agresați Tiberiu Boșutar, Mihai Dragolea și Radu Mocanu.

Neregulile au fost constatate în cadrul unor ample verificări efectuate de Garda Forestieră în perioada 2-4 noiembrie, în urma cărora au fost depistate 119 cioate de la arborii tăiați ilegal din pădurile sucevene.

Tiberiu Boșutar

Din acestea, pe raza OS Dealu Negru au fost identificate 16 cioate provenite din tăieri ilegale de arbori, având un volum total de 11,91 mc, valoarea totală a prejudiciului fiind de 5.312 lei.

Astfel, Garda Forestieră a precizat că verificările demarate în data de 28 septembrie ca urmare a agresiunii continuă până în prezent.

Concret, până la ora actuală lucrătorii Gărdii Forestiere au reușit să verifice mai puțin de 25% din fondul forestier administrat de OS Dealu Negru.

Garda Forestieră Suceava a explicată că suprafețe administrate de OS însumă peste 3600 ha, din care a fost verificată suprafața de aproximativ 800 ha.


Citiți și:


Intră acum și în grupul de